NAJGORI nastupi na Dori 2021! *EUROSONG na aparatima*

15. Vel 2021.
78 573 Pregleda

👇 OTVORI ZA VIŠE INFORMACIJA 👇

Komentiramo Doru 2020! Tko će na Eurosong?
👉🏻 hrworld.info/home/video/d92mdrGng22Kpsw.html&ab_channel=Svenky
ALBINA I LUCIANO IDU NA EUROSONG! *reakcija na nastup* 😱 | Svenky
👉🏻 hrworld.info/home/video/grGoqraHd2qqnMg.html&ab_channel=JoomBoos
Ivana Maglu možeš pratiti:
TikTok www.tiktok.com/@ivanmagla?lang=en
HRworld hrworld.info/throw/tgjqM0hZkJIP0TVGMJfM1A.html
☆ Pretplati se na kanal i uključi zvonce kako bi bio obaviješten o svakome videu! ☆
Također možeš me pratiti i na:
👉🏻 Instagram: instagram.com/svenkranzelic/
👉🏻 TikTok: vm.tiktok.com/DXBKYo/
👉🏻 Facebook: web.facebook.com/kranzelicsven/
E-mail za poslovne ponude:
👉🏻 svenkranzelic1@gmail.com
Također, možeš me pratiti i na Joomboos YT kanalu!
👉🏻 hrworld.info/throw/x0mr1alzkR_oX7oHf77BHw.html
Za moje lice se brine Beauty & Health centar Alpha et Omega
👉🏻 instagram.com/alpha.et.omega/
Za moju frizuricu se brine frizerski salon "Tara"
👉🏻instagram.com/frizerski_studio_tara/
Nemoj dopustiti da te okolina definira. Budi svoj i budi ponosan/ponosna na sebe! 💪🏻
Svenky. 😃
#svenky #eurosong #esc

Komentari
  • Pišite mi svoje komentare na nastupe! 🥰

    SvenkySvenkyPrije 17 dana
    • @danilo radovanović ej i to zvuci kao dobar video.😎👍

      Bozana KoscicaBozana KoscicaPrije 14 dana
    • Možeš izbaciti nešto za bubu pošto ga uhapsili zbog pucnjave i ranjen je

      danilo radovanovićdanilo radovanovićPrije 14 dana
    • @marko nanic babic ko si ti da samo tako vrijeđas koga stignes?

      Bozana KoscicaBozana KoscicaPrije 16 dana
    • Bernarda je slijepa

      losted moonchildlosted moonchildPrije 16 dana
    • Mogu li dobit srce

      Leon ZecLeon ZecPrije 17 dana
  • Slazem se s Maglom,Rudan bi bio super za predstavnika na Eurosongu uz malo bolju pjesmu. Bas mi je zao sto nije bila Lorena ove godine,pomela bi ih svojim glasom ala Doris Dragovic

    Cutie AngelCutie AngelPrije 2 sati
  • Svi su sranje

    matej nalematej nalePrije 2 dana
  • Albina je zasluženo pobijedila..... BERNARDA, užas, vrištanje u mikrofon, nastup fulan, nema veze sa pjesmom.... OREŠKOVIĆKA blago rečeno UŽAS🤦🏼‍♂️ RUDAN treba promjenu frizure pod hitno🤣, pjesma dosadna za Eurosong.... MIA bzvz pjesma.... NINA dosadna, haljina da te Bog sačuva🤣, scenski nastup 🤦🏼‍♂️, a o njenoj neprofesionalnosti nećemo ni pričati, pojeo ju je ego..... BRIGIDAH ili kako god već, bolja i zanimljivija od već navedenih u ovom komentaru koji nisu pobijedili,ofc..... Ove ostale nije vrijedno ni spominjati....

    moschsimislitmoschsimislitPrije 4 dana
  • Bernarda je slijepa.

    Mavro DobrincicMavro DobrincicPrije 5 dana
  • inace prva zena je slijepa

    Iva BrlasIva BrlasPrije 6 dana
    • ❤️

      SvenkySvenkyPrije 6 dana
    • Msm ne kazem nista protiv sam kazem zato nosi naocale

      Iva BrlasIva BrlasPrije 6 dana
  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    Ilija MojsovicIlija MojsovicPrije 7 dana
  • Pratim te već 11 mjeseci pa može li video o teodori dzehverovic

    Jura PrincJura PrincPrije 8 dana
  • Dobro komentiranje! svidja mi se kako ste u trendu i znate dobro sta prolazi sta ne!

    Vraska SchemingGorgonVraska SchemingGorgonPrije 9 dana
  • moze o liltay pls

    jsu deadlzjsu deadlzPrije 10 dana
  • Ella Orešković je kraljica :)

    Crtani Filmovi HrvatskaCrtani Filmovi HrvatskaPrije 10 dana
  • Nova pjesma od 69 je izasla Svenky

    Azur DurgutovicAzur DurgutovicPrije 10 dana
  • 6six 9nine je objaviju novu pjesmu ZAZA

    Nejra DzaficNejra DzaficPrije 10 dana
  • Slazem se s vama. Bojan mi je imao prije super pjesme, obozavala sam ga. Miji fali neka dobra pjesma da istakne njezin talent. Ela je imala prelijepu pjesmu. Najboljna na Eurosongu. Meni su vokalno bili najbolji Bernarda, Filip Rudan, Toma i Nina. Svakako zelim da nas Rudan predstavlja i Miji fali ta neka Eurosong pjesma da bi se istakla. Albina je bila jedina koja je zasluzeno pobijedila. Nini je falio scenski nastup,nije pasao onaj ples na sipki, al pjesma joj je TOP

    Nina VukadinNina VukadinPrije 10 dana
  • ne budi lenj snimi video!!!

    david stevanoskidavid stevanoskiPrije 11 dana
  • Svenky rqdi video na onu zenu sto je umrla zato sto je prizvala demone ja mislim

    ognjen jokicognjen jokicPrije 11 dana
  • Svenki imama ti nesto reci vojge i breskvica se prate na tik tok pa mozda nisu raskinuli i moze srce

    Stefan VujicStefan VujicPrije 11 dana
  • 6:00 kad je počela pjevat oačka mi se sakrika ispod stola ,a kad se ova počela spuštat sa stropa ja sam plakao 9:01

    Ante RezoAnte RezoPrije 11 dana
  • 9:01 ova kad se počela spušta meni su se tresle ruke, a

    Ante RezoAnte RezoPrije 11 dana
  • Svenky snimi o Ukizmu ('' nova nepriznata vera'')

    Vesna NikićVesna NikićPrije 12 dana
  • Vi komentirate druge i pogotovo BRIGITU vuco a ni ne znate koliko je teško dospjeti na doru znači prijavilo ih je se 400 a od tih četristo samo 14 ih je bilo odabrano a brigitina pjesma je super i super je pjevala a vi da se prijavite na doru nikada nebi dospjeli s takvim stavom ljudi su se potrudili što se tiče ele orešković bila je pod tremom a nije bila ljuta što se tiče mie negovetić nije kopirala arianu nego ima ogroman talent a samo sa 16 godina a vi tu komentirate kao da ste glavni žiri i da ste profesionalci u pjevanju ovo nije hate komentar ja te volim gledati svenky i drag si mi ali me ovo jednostavno iživciralo jer govorite kako se ljudi trebaju ponašati na sceni molim vas prestanite s tim oholim ponašanjem

    lara funnylara funnyPrije 12 dana
  • Bernarda je slijepa nazalost zato nosi naočale

    Leona VincekLeona VincekPrije 12 dana
  • Ja se zovem Dora

    doris čejovićdoris čejovićPrije 12 dana
    • Ja mislim da si Doris!

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Meni najbolji CAMBI sa pjesmom zaljubljen

    Danijela DancyDanijela DancyPrije 12 dana
    • Ta pjesma je za proslo stoljece i nista ne bismo s njim postigli!

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Ne vjerujem da cemo pobijediti al cemo barem uci u finale

    Bruk1Bruk1Prije 12 dana
  • Svenky baš sam tražila na tiktoku Millie Bobby Brown,ali ju ne mogu baći i zašto je izbrisala sve videe i izgubila sve pratitelje?Možeš pla snimit videou u vezi toga pls

    lol82i73lol82i73Prije 12 dana
  • Otkri tajne od 6ix9ineove nove pjesme plsss

    ChokoCookieChokoCookiePrije 12 dana
  • Nova pesma 6x9in

    Aleksandar BalaćAleksandar BalaćPrije 12 dana
  • 6ix9ine izbacio novu pjesmu plzzz snimi video o tome

    Dragan MišićDragan MišićPrije 12 dana
  • Mozes li snimiti klip o robertu patinsonnu glumio je u sumrak sagi 2008 i sad je betmen u 2021 il snimite nesta o sumrak sagi zato jer je top

    Tarik JapaurTarik JapaurPrije 12 dana
  • Svenky izašla je nova pjesma od sixnine snimi video o tome

    AnabellaAnabellaPrije 12 dana
  • Najbolji su bili : Nina Kraljić Toma I Bernarda

    kontroverze tvkontroverze tvPrije 13 dana
  • 6ix9ine je izbacio novu pjesmu pls izbaci nes u vezi tog pls

    Tarik MevicTarik MevicPrije 13 dana
  • To nije Senidah ova šta pjeva ju oponaša...

    Viktoria FranjicViktoria FranjicPrije 13 dana
  • Svenky napravi video o Lana Del Rey sada svi imaju njezinu sliku za profilnu na tik toku ona sebe naziva da je Bog i pali biblije

    R VR VPrije 13 dana
  • 2:54 mislila sam da nosi stolicu na leđima

    Nina TikelNina TikelPrije 13 dana
  • Ivan Magla

    LukaLukaPrije 13 dana
  • Jeste vi zajedno?

    Area 51Area 51Prije 14 dana
    • 😂

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • I sad ti meni reci da oni nisu braća

    Katarina M. VrkićKatarina M. VrkićPrije 14 dana
  • Svenky možeš da otkrijes Sta je značenje tetovaže od UKI Q NA RUCI

    marija todicmarija todicPrije 14 dana
  • ✨oblekla✨

    Da BoyzDa BoyzPrije 14 dana
  • slazem se skroz za svim, top reakcije hahahha gotiva ste

    Bojan BogicevicBojan BogicevicPrije 14 dana
  • Jedan ne može reć L ili R, drugi šuška i frflja.... Neki logoped bi od ove dvojice mogao dić kat na kući

    Josip MlađanJosip MlađanPrije 14 dana
  • Svenky moze video o raskidu ondreaz i njegove devojke?

    Edina GanevicccEdina GanevicccPrije 15 dana
  • Super video😁

    Laura MimicaLaura MimicaPrije 15 dana
  • Ja sam pre mislila da ste vas dvoje jedno te ista osoba.Omg👀

    Charli ShellCharli ShellPrije 15 dana
  • albina buduca zvijezda❤ i najbolja.

    nikolinanikolinaPrije 15 dana
  • svenky ako nisi znao bernarda je sljepa, samo info no hate

    Tomo 135Tomo 135Prije 15 dana
    • Slijepa*

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Stavi sve izvođađe i ocjeni ih plssss

    LANA BRESANLANA BRESANPrije 15 dana
  • Može part 2

    Marko DamjanićMarko DamjanićPrije 15 dana
  • e ssvenki u tik tok pjesmi je bio lucijano

    Branimir BiskupBranimir BiskupPrije 15 dana
  • Gdje je reakcija na Vesnu Isusarović??

    iAvrilFan1iAvrilFan1Prije 15 dana
  • Ivan izgleda IDENTIČNO kao Walter junior iz breaking bad

    Marija MancicMarija MancicPrije 15 dana
  • Reagiraj na film after we fell tj na teaser filma after we fell (poslije svega pad) možeš li molim te?

    Lemix Pro15Lemix Pro15Prije 15 dana
  • Usi su mi prokrvavile od njenog pevanja

    NIKOLA GGNIKOLA GGPrije 15 dana
    • Cijeg?

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 15 dana
  • Ma Albina najjača. Favorit od početka.

    Ivan AusprungIvan AusprungPrije 15 dana
  • Bernarda je slijepa pa zato nosi naočale pametni

    Mislav MarićMislav MarićPrije 15 dana
    • I zbog toga joj ne smijem pohvalit outfit i naočale? Baš me zanima što bi ti Bernarda odgovorila na ovaj tvoj komentar! :)

      SvenkySvenkyPrije 15 dana
  • Evo 👍i pretplata 💞

    AnittaAnittaPrije 15 dana
  • Brigita od moje sis old friend srecom😅

    Petra ParadzikPetra ParadzikPrije 15 dana
  • Ako je tko za eurosong onda je Brigita Vuco jer realno jedina razlicita bi bila, a ne ovi svi isti

    ______________________Prije 15 dana
  • Sve je ok

    Vinka VidovićVinka VidovićPrije 15 dana
  • Meni je senidah naj bolja

    Pipo MadiracaPipo MadiracaPrije 15 dana
  • Lik ima 20 godina i pole dance mu je striptiz. Pa BTJ. Da ti pamet stane sto jos neces vidjet.. i cut... Btw. Stranci nahvalili sve koji su pjevali na hrvatskom, ovi 'reaktori' bar, a popljuvali sve ove inglis zenskice i decke. Albina je simpa. Karizmaticna. Vjerojatno ce uci u finale. Negdje u sredini zavrsiti. A pobjedu moze zahvaliti Lucianu. Najbolji potez je bio sto je njega uzela za plesaca. Al ipak Devin je tu glavni karizmatik medju njima.

    Shine TVShine TVPrije 15 dana
    • @Shine TV 🤣🤣🤣🤣

      Heroina sekiracijeHeroina sekiracijePrije 5 dana
    • @Heroina sekiracije pole dance. Haha nisam skuzio uopce. Hvala. Ispravio. Embarrasing 😂🙄

      Shine TVShine TVPrije 5 dana
    • Kakav je to pool dance? Nesto s bazenom? Ne kuzim...

      Heroina sekiracijeHeroina sekiracijePrije 5 dana
    • @Svenky da. Baba neka ...ali netko tko je kakti ufuran u nesto kreativno i mingla.medju ekipom kreativaca....ne bas...kuzim da nije mislio nista lose..al da mu je to bila prva asocijacija? Wtf. Anyway..slatki ste . Lp

      Shine TVShine TVPrije 15 dana
    • Većina osoba pool dance asocira na striptiz, tako se je i Ivan slučajno krivo izrazio. Nije mislio s tim ništa loše nego da jednostavno nije shvatio poruku toga. Nastupe nismo popljuvali, već smo rekli naše mišljenje o njima. Dapače za većinu izvođača smo dali pohvale! Žao mi je ako ste drugačije shvatili kritiku na nastupe.

      SvenkySvenkyPrije 15 dana
  • Bibi Andy x Dennis Domian x Ivan Magla x Svenky = Mnogo jaka ekipa 😅😅😂

    Zoran ManolevZoran ManolevPrije 16 dana
  • Legenda si super su ti videi

    Belmin PribisicBelmin PribisicPrije 16 dana
  • čak su vam i neki komentari ok...ali da ste iritantni,iritantni ste nevjerovatno!! pun k...c vaših komentara moglo bi se i na vas primijeniti....tako da bolje da šutite,modni mačci!! 🤮🤮

    nikola katančićnikola katančićPrije 16 dana
  • A sto hrvati pjevaju engleske pjesme ne kapiram zar ne bi trebali predstavljati svoju drzavu?

    Kayllen StarshipsKayllen StarshipsPrije 16 dana
    • @Piggy Map Maker Ali I'ma ljudi koji ne znaju da pjevaju na engleskom a amerikanci hoce da pevamo na njohovom jeziku jer ne razumeju nas sto mi je glupo jer danas postoje prevodioci

      Kayllen StarshipsKayllen StarshipsPrije 11 dana
    • Nigdje ne pise da svaka drzava treba pjevati na svojem jeziku!

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • 1:06 pukle mi usi

    stefan nikolicstefan nikolicPrije 16 dana
    • Jadan ti, nisi ni svjestan da je to nesto najbolje sto si ikad cula!

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 16 dana
  • ♥️

    Filip RudanFilip RudanPrije 16 dana
    • 🤍💪🏻

      Ivan MaglaIvan MaglaPrije 15 dana
  • Svenky eee jel znaš da je Bernarda sljepa

    Mtb BikerMtb BikerPrije 16 dana
  • Tjt dragi Svenky najbolji duo definitivno ti i Ivan Magla kralj,pozz za Ivana Maglu cara,najjači ste,po meni je najbolja bila Albina,Albina rasturila,Mia Negovetić neloša ali moglo je naravmo puno bolje jbg desi se i najboljima,Nina Kraljić ok malo spustit ego i bit će bolje inače odlična pivačica, jedva čekan idući video,pozz vas vaš najveći fan iz Splita!! 😀😉🔥👊💪💣👑🎤🎙❤👏

    Toni GrgasToni GrgasPrije 16 dana
  • Kao u jednom videu pohvalis albinu a u ovom hejtas XD

    Luka HribarLuka HribarPrije 16 dana
  • Bernarda je slijepa

    Ivana BeškerIvana BeškerPrije 16 dana
  • Hahaha savršen par drago mi je da je Luciano plesao na EUROVIZIJI🙂💞💖

    alisa alaticalisa alaticPrije 16 dana
  • istraži o snoop doggu

    Jasmina HorvatovićJasmina HorvatovićPrije 16 dana
  • Mia- prijateljica i ja smo komentirale kako fali pjevača i oni su iskočili na scenu tu sam se najviše iznenadila Brigita- outfit mi je bio kriminal Nina- nepotrebna reakcija nakon drugog mjesta Bernanda- premoćan vokal Ella- najava njenog nastupa mi je bila bezobrazna i nepotrebna Bojan- upornost se ponekad ne isplati Sandi- one ženske su cringe ToMa- na početku me nastup podsjetio na nastup Švedskog predstavnika Dance You Off Betta- outfit mi nije najbolje sjeo Eric- voljela bih da je bilo više toga na pozornici Albina- drago mi je što konačno šaljemo nešto moderno na Eurosong i nadam se da ćemo bit u prvih 10 u finalu

    Purple RainPurple RainPrije 16 dana
  • Ova prva koju ste pogledali je sljepa

    Nika GolubićNika GolubićPrije 16 dana
    • Slijepa*

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Bernarda je slijepa zato nosi naočale

    Tihana RončevićTihana RončevićPrije 16 dana
    • Tako sam bar čula

      Tihana RončevićTihana RončevićPrije 16 dana
  • 3:52 negevetć😂

    StanaFNStanaFNPrije 16 dana
    • Negetovic 😂

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Tko nezna, Bernarda je slijepa zato sam htio da pobjedi💔

    MarcoVMarcoVPrije 16 dana
    • Ne zna* Pobijedi*

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Ja se zovem Dora od moje bake njena polu sestra ima unuku i to je ta Elka Orešković i da to je njen prvi nastup i ja glasan za nju

    božica tesicbožica tesicPrije 16 dana
  • Ti neznas tko je Cool procitaj prvu rijec.

    Marija MisicMarija MisicPrije 16 dana
  • A di je Cambi i pjesma zaljubljen i Tony cetinski🤔🤔

    Marin ČavalaMarin ČavalaPrije 16 dana
    • @Piggy Map Maker mala šuti neznas sta je pravo pivanje zato ćuti bre

      Marin ČavalaMarin ČavalaPrije 11 dana
    • Oni nisu vrijedni reagiranja!

      Piggy Map MakerPiggy Map MakerPrije 11 dana
  • Nemoj vise Magle majke ti zovni bilo koga drugog pls.Najjaci si Svenky🥰

    Cehic Amin 99Cehic Amin 99Prije 16 dana
  • Ja mogu mnogo toga saznati od tebe i volim tvoje videe

    Ajsa BegovicAjsa BegovicPrije 16 dana
  • Jeste ti i Ivan zajedno no hate?

    Josip's LifeJosip's LifePrije 16 dana
  • Može parz2 na ostale nastupe ? Super ste❤❤💖🙈

    Eva SršanEva SršanPrije 16 dana
  • Može part 2 gdje komentirate ostale izvođače

    Ema SpeharEma SpeharPrije 16 dana
  • Bojan je super ali ova njegova😳

    Ema SpeharEma SpeharPrije 16 dana
  • Svenky jel ce bit reakcija ako 6ix9ine izbaci pjesmu

    Matej TrstenjakMatej TrstenjakPrije 16 dana
  • Mozes nekad nekoj o imagine dragonsima

    Jakov MD4EJakov MD4EPrije 16 dana
  • Da se nitko ne uvrjedi,ali Vesna Pisarović je sve njih pomela i dala lekciju svima njima, od koreografije,odjece,do pjevanja,bila je svjetla tocka Dore 2021!! ✨

    aldinnxproudaldinnxproudPrije 16 dana
    • Slažem se! Vesna je bila odlična! :)

      SvenkySvenkyPrije 15 dana
  • Ja sam mami bila rekla ovo ti je senidah kad sam ju vidjela 😅

    Tamara CrnjacTamara CrnjacPrije 16 dana
  • Mislim da ce Albina uci u finale, ali isto tako da u finalu ce biti u donjem dijelu ljestvica, no ipak ne mozemo jos suditi pjesmama jer je tek 6 drzava izbacilo pjesmu za euroviziju

    BelminBelminPrije 16 dana
  • 3:48 hahahah

    the stelathe stelaPrije 16 dana
    • 😂😂

      SvenkySvenkyPrije 16 dana
  • deriPe 💖

    lorena tokiclorena tokicPrije 16 dana
  • Jeste li primjetili da se lucijan nalazi u pobjedničkoj koreografiji

    Nina CvekNina CvekPrije 16 dana
  • Svenky ako nisi skužio Bernarda je slijepa pa je zato imala crne velike naoćale.❤❤

    Tonka GušćićTonka GušćićPrije 16 dana
  • Hrvatska izgubi svoj jezik, ako je "NACIONALNO TAKMICENJE" neka onda bude na maternjem jeziku pokupili ste sve od Engleza nemate nista vise svoje zalosno .

    VeselinVeselinPrije 16 dana
    • @Valentina Xx Ma ne moj komentar nema veze sa nacionalstoti , ja sam podrzao Hrvstsku predstavnicu i mislim da je ovo najbolja pjesma do sada sto saljete samo sam prokomentrarisao za Nacionalni festival da je zalosno sto pjevaci pjevaju ma Engleskom a ne Hrvatskom jeziku

      VeselinVeselinPrije 11 dana
    • Srb nam se javio

      Valentina XxValentina XxPrije 11 dana
  • Bernarda je slijepa

    losted moonchildlosted moonchildPrije 16 dana
HRworld